Essity

Essity staat voor het verbeteren van de welzijn van mensen met toonaangevende oplossingen op het gebied van hygiëne en gezondheid.

Kärcher

Duurzame, mensgerichte bedrijfsontwikkeling is de centrale focus van onze activiteiten.

Diversey

Onze vastgelegde doelstelling is het beschermen van levens, betrokken zijn bij het milieu en het veranderen van onze bedrijfstak.

Werner & Mertz

De gebruiks- en milieuvriendelijke producten zijn het resultaat van een verantwoord productieproces waarbij voordelen en risico’s nauwgezet afwegen.

Kimberly-Clark

Zorgdragen voor onze planeet maakt deel uit van de visie van Kimberly-Clark Professional om toonaangevend te zijn in essentiële aspecten voor een beter leven.

Ecolab

Voor een betere toekomst en een betere wereld.

Vileda

Samen innoveren voor duurzaamheid.

HAVEP

Duurzaam is niet dromen maar doen.

3M

Respecteer de hulpbronnen van onze planeet en heroverweeg afval als een voedingsstof om ervoor te zorgen dat we overvloed hebben voor toekomstige generaties.

Vikan

Alles wat we doen is voorzien van hygiënisch ontwerpdenken zonder de bruikbaarheid en functionaliteit in gevaar te brengen.

Nilfisk

Verantwoordelijkheid begint bij ons eigen gedrag.

SCJohnson

Onze ontwikkelingsstrategie voor nieuwe producten is het resultaat van ons begrip van verschillende werkomgevingen en welke invloed deze hebben op de huid. Onze expertise danken wij aan onze jarenlange ervaring met vrijwel alle soorten werkplekken.

Unger

  Duurzaam denken en handelen betekent voor UNGER het ontwikkelen van reinigingshulpmiddelen, waarbij het gebruik van chemische middelen wordt gereduceerd en natuurlijke hulpbronnen worden gespaard. Daarom maakt de reinigingsspecialist gebruik van materialen met een lange levensduur, zodat de levenscycli van...