SCJohnson

SCJohnson

 

 

SCJohnson Professional heeft haar krachten gebundeld om één van ’s werelds meest toonaangevende specialisten voor professionele Skin Care-producten te vormen. Daarmee zijn innovatie, wetenschap en meer dan 80 jaar vakkennis gecombineerd in de strijd tegen beroepshuidziekten.

Wij hebben het grootste en meest uitgebreide assortiment professionele Skin Care-producten gecreëerd dat aan alle huidverzorgingsbehoeften tegemoet komt met producten waar mensen van houden, die ze begrijpen en graag gebruiken. Het nieuwe assortiment van SCJohnson Professional zal zorgen voor een betere gezondheid en veiligheid, een geringere impact op het milieu en meetbare economische waarde.
Ondersteund door ’s werelds grootste specialistische verkoopteam op Skin Care-gebied, is ons belangrijkste doel het creëren van een gezondheids- en veiligheidscultuur om handen écht te laten meetellen op de werkplek.

 

 

Als toonaangevende leverancier van Skin Care-systemen voor de Away from Home-markt, hechten wij veel belang aan de ontwikkeling van nieuwe producten.

Bij SCJohnson Professional zetten we ons in om voortdurend te innoveren door middel van wereldwijde Onderzoek en Ontwikkeling in eigen huis, in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Canada en de Verenigde Staten.

Onze ontwikkelingsstrategie voor nieuwe producten is het resultaat van ons begrip van verschillende werkomgevingen en welke invloed deze hebben op de huid. Onze expertise danken wij aan onze jarenlange ervaring met vrijwel alle soorten werkplekken.

Onze twee belangrijkste kernexpertise-gebieden zijn Foam Technology en Dispensing Technology. Onder de innovaties van SCJohnson Professional valt onder meer een reeks ‘wereldprimeurs’: gepatenteerde Skin Care-formuleringen en dispensersystemen die binnen al onze Skin Care-programma’s leverbaar zijn.

 

Dankzij het gebruik van ultramoderne 3D-computergestuurde designsoftware en prototyperingstechnieken, loopt SCJohnson Professional’s designcentrum voorop wat betreft dispensertechnologie. Met behulp van een reeks testapparaten worden alle aspecten van nieuwe dispenserdesigns getest op functionaliteit, betrouwbaarheid en integriteit in de praktijk.

Onze succesrijke geschiedenis van innovatie en expertise levert het bewijs van onze inzet om regelmatig innovatieve nieuwe Skin Care-producten en dispenseroplossingen te lanceren, die nieuwe voordelen voor onze klanten opleveren.