Ontwikkeling van medewerkers

 

 De grootste aanwinst voor ons bedrijf zijn onze geweldige medewerkers.  Voor Hazet betekent dit dat de hoogste prioriteit ligt bij het verder ontwikkelen van dit talent. Wij willen zoveel mogelijk gespecialiseerde functies en managementfuncties vervullen met onze eigen medewerkers. Tegelijkertijd willen wij hen ontwikkelen zodat ze zich als eigen ondernemers in het bedrijf gaan voelen; individuen die een andere kijk hebben, creatieve ideeën hebben en een belangrijke stimulans zijn. We vinden het namelijk erg belangrijk dat onze werknemers inbreng hebben en mee kunnen denken over onze organisatie. Bijna 20% van onze medewerkers werkt al meer dan 15 jaar bij Hazet!

 

Kwalificatie en bijscholing

Om meer betrokkenheid, kennis en ervaring bij onze medewerkers te creëren worden trainings- en opleidingsmogelijkheden aangeboden. Hazet heeft in 2017 een eigen Campus opgericht. Deze Campus wordt gecoördineerd door afdeling HR.

Trainings- en opleidingsmogelijkheden kunnen worden aangevraagd tijdens een bilateraal overleg, beoordelingsgesprek en/of een functiewijziging. Als vanzelfsprekend kunnen medewerkers hun eigen wensen aangeven ten aanzien van functiegerichte externe opleidingen.

Ook bieden wij onze werknemers de mogelijkheid om gebruik te maken van een online leerplatform. Er kan onbeperkt gebruik gemaakt worden van de online leeromgeving Goodhabitz voor zowel zakelijk als privé gebruik door onze werknemers.