Testimonials

ViVa! Zorggroep

In dit testimonialfilmpje is het Robert Boer, Manager inkoop en logistiek van ViVa! Zorggroep, die ‘’een hele fijne, goede samenwerking’’ ervaart.

Alkmaar Sport

Wij hebben kennis van sport en hebben niet alle kennis over schoonmaak. Schoonmaak is een vak apart en onze optiek is Hazet op dit moment de specialist.

XO Hotels Couture

Onze samenwerking met Hazet gaat eigenlijk al een hele tijd terug, nog verder dan dit hotel oud is. Beide bedrijven werken op een uiterst prettige manier met elkaar samen.

Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi heeft voor de samenwerking met Hazet gekozen, omdat zij waarde hechten aan het concept familiebedrijven en zij het belangrijk vinden dat deze bedrijfsvormen met elkaar blijven verbinden.

1nergiek

In februari 2018 zijn de ''schooncollega's'', wegens de overgang naar een nieuwe groeperende naam, helemaal in het nieuw gestoken.

Nominatie Zaanse Zakenvrouw 2017

In 2017 is Wanda van 't Veer genomineerd voor Beste Zaanse Zakenvrouw. In dit filmpje vertelt Wanda waarom zij is genomineerd en hoe Jeffrey Willems (Schoonmaakbedrijf Willems & Zn) en Stephen Zollner (Burger King) de samenwerking ervaren.