XO Hotels Couture

XO Hotels Couture

 

Jan Hilvert Hammenga, Hotelmanager van het XO Hotels Couture in Amsterdam, beveelt Hazet van harte aan als partner op het gebied van schoonmaak en advies.

Bij XO Hotels Couture bestaat het grootste deel van het assortiment schoonmaakoplossingen uit producten van Ecolab en Tork, maar ook machines van Nilfisk en Kärcher worden veelvuldig gebruikt. ‘’Ik krijg veel complimenten van gasten over de kwalitatief schoongemaakte vloeren en tapijten en ik krijg ook goede feedback van de housekeepers. Het zijn tenslotte de mensen die er elke dag mee werken’’.

‘’Onze samenwerking met Hazet gaat eigenlijk al een hele tijd terug, nog verder dan dit hotel oud is. Beide bedrijven werken op een uiterst prettige manier met elkaar samen. Wij kiezen voor kwaliteit en zekerheid, met goede communicatie en prettige mensen. Waar gasten verblijven, worden vlekken gemaakt. Af en toe heb ik hulp nodig van onder andere de accountmanager van Hazet die mij op een goede manier kan adviseren hoe ik van die vlek af kan komen’’. Dan kan ik Hazet van harte aanbevelen.’’ Bekijk ook het testimonialfilmpje!

 

Over XO Hotels Couture

XO Hotels Amsterdam zijn acht drie- en viersterrenhotels van verschillende kwaliteit, grootte en locatie, alle gelegen in Amsterdam. Van jonge rugzaktoerist tot families, van vriendengroepen tot zakelijke bijeenkomsten: iedereen is welkom en vindt gastvrij onderdak in één van deze hotels.

XO Hotels Couture is geopend in 2014 in een voormalig schoolgebouw. Het 11 verdiepingen tellende hotel is met zijn stijlvolle interieur één van de modernste hotels in Amsterdam West.