Bedrijfsprofiel

Sinds 1931 – Jouw totaalleverancier op het gebied van hygiëne- en veiligheidsoplossingen 

Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, disposables, kantine-/ kantoorartikelen en guest supplies. Een belangrijke kernwaarde is dat wij servicegericht naar potentiële oplossingen voor jouw toepassing kijken om hierdoor zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken.
 
Als one-stop-shop groothandel op de Nederlandse markt maken wij deel uit van een internationaal netwerk. Wij zijn partner van igefa en INPACS en kunnen hierdoor grenzeloze en betrouwbare kwaliteit aanbieden. Hazet legt extra nadruk op het bieden van ontzorgende en efficiënte oplossingen waardoor wij kwaliteit en zekerheid kunnen garanderen en alleen de beste A-merken vertegenwoordigen.
 
Bovendien zijn wij dankzij ons eigen wagenpark nooit ver weg. Bestel al de benodigdheden snel en efficiënt in ons bestelsysteem ICOS of kom bij ons langs voor het afhalen van een bestelling en persoonlijk advies.
 
Hazet opende 30 september 2016 het nieuwe Kärcher Center Hazet in Zaandam. In de showroom worden de producten uit het Home & Garden en het Professional programma van Kärcher tentoon gesteld. Met de opening van Kärcher Center Hazet werd het startsein gegeven voor de vertegenwoordiging van een degelijk, maar ook innovatief merk in Noord-Holland. De showroom is een ware beleving voor de professionele en particuliere gebruiker. Daarnaast is er ook het kenniscentrum waar alle diensten, reparaties, onderhoud, service, verhuur en verkoop onder één dak zijn gebracht.

Naast een specialistische afdeling in reinigingsapparatuur heeft Hazet ook een specialistische afdeling in bedrijfskleding. Dankzij onze in-house kledingdrukkerij kunnen wij voor elke branche bedrijfs- en promotiekleding verzorgen. Ook kunnen wij daardoor snel leveren en vooral onze persoonlijke aandacht er aan geven. Elk item gaat door onze handen. Met een geweldig eindresultaat.
 
Wie vertrouwt op onze branchegerichte aanpak profiteert van specialistische kennis en service tegen een scherpe prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek of demonstratie om de voordelen voor jouw bedrijf te bespreken.

 

Benieuwd hoe onze relaties over de samenwerking met Hazet denken?

Bekijk dan hier het filmpje ‚‘Schoonmaakbedrijf 1nergiek aan het woord over Hazet‘ . In februari 2018 zijn de ”schooncollega’s”, wegens de overgang naar een nieuwe groeperende naam, helemaal in het nieuw gestoken en hebben wij ingezet op een nog intensievere samenwerking voor een beter resultaat.
Dat resultaat is inmiddels al terug te zien en te horen in het filmpje, waar Annemarie Buijs, Algemeen Directeur, en Simon Termaat, Financieel Directeur, vertellen over de prettige samenwerking met Hazet.

Ook ViVa! Zorggroep heeft over de samenwerking tussen hen en Hazet verteld in een video. De wensen en ervaringen van onze klanten spelen een zeer belangrijke rol in onze samenwerking. In dit testimonialfilmpje is het Robert Boer, Manager inkoop en logistiek van ViVa! Zorggroep, die ‘’een hele fijne, goede samenwerking’’ ervaart.