Bedrijfsprofiel

 

Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, disposables, kantine-/ kantoorartikelen en guest supplies. Een belangrijke kernwaarde is dat wij servicegericht naar potentiële oplossingen voor uw toepassing kijken om hierdoor zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken.
 
Als one-stop-shop groothandel op de Nederlandse markt maken wij deel uit van een internationaal netwerk. Wij zijn partner van igefa en INPACS en kunnen hierdoor grenzeloze en betrouwbare kwaliteit aanbieden. Hazet legt extra nadruk op het bieden van ontzorgende en efficiënte oplossingen waardoor wij kwaliteit en zekerheid kunnen garanderen en alleen de beste A-merken vertegenwoordigen.
 
Bovendien zijn wij dankzij ons eigen wagenpark nooit ver weg. Bestel al uw benodigdheden snel en efficiënt in ons bestelsysteem ICOS of kom bij ons langs voor het afhalen van uw bestelling en persoonlijk advies.
 
Hazet, opende 30 september 2016 het nieuwe Kärcher Center Hazet in Zaandam. In de showroom worden de producten uit het Home & Garden en het Professional programma van Kärcher uitgestald. Met de opening van Kärcher Center Hazet werd het startsein gegeven voor de vertegenwoordiging van een degelijk, maar ook innovatief merk in Noord-Holland. De nieuwe showroom is een ware beleving voor de professionele en particuliere gebruiker. Daarnaast is er ook het kenniscentrum waar alle diensten, reparaties, onderhoud, service, verhuur en verkoop onder één dak zijn gebracht.
 
Wie vertrouwt op onze branchegerichte aanpak profiteert van specialistische kennis en service tegen een scherpe prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek of demonstratie om de voordelen voor uw bedrijf te bespreken.
 
Benieuwd hoe onze relaties over de samenwerking met Hazet denken? Bekijk dan hier het filmpje ‚‘Schoonmaakbedrijf 1nergiek aan het woord over Hazet‘‘ .In februari 2018 zijn de ”schooncollega’s”, wegens de overgang naar een nieuwe groeperende naam, helemaal in het nieuw gestoken en hebben wij ingezet op een nog intensievere samenwerking voor een beter resultaat.
Dat resultaat is inmiddels al terug te zien en te horen in het onderstaande filmpje, waar Annemarie Buijs, Algemeen Directeur, en Simon Termaat, Financieel Directeur, vertellen over de prettige samenwerking met Hazet.