Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

 
Van een helm voor productieprocessen tot schoenen voor in een ziekenhuis of haarnetten voor in de voedselverwerkende industrie. Ten behoeve van persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding zijn er voor elke branche veiligheids-, hygiëne- en andere normen van toepassing.

Door middel van informatie-uitwisseling en trainingen door specialisten kunnen wij je en onze relaties uitgebreide adviezen aanbieden over:

  • productbeheer;
  • inkoop;
  • consultancy vraagstukken op het gebied van hygiëne en veiligheid;
  • trainingen en opleidingen;
  • logistiek.

In de verwerkingsindustrie spelen persoonlijke beschermingsmiddelen een belangrijke rol. De meest grote industriële relaties zijn genoteerd aan de beurs. Zij zijn onderhevig aan een sterke groei. Effectief kostenbeheer kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van resultaten.

Met ons aanvullende assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen ondersteunen wij onze relaties bij het realiseren van hun optimalisatiedoelen.

Met onze expertise hebben wij onze positie als toeleveringspartner in de sector aanzienlijk verbeterd. Veel relaties realiseren zich dat zij proceskosten besparen door verschillende productgebieden aan te kopen bij één leverancier, zoals Hazet. Wil je meer informatie over persoonlijke beschermingsmiddelen? Klik dan hier.
 
 

Advies en trainingen
Wij hebben goede contacten met leveranciers van persoonlijke beschermingsmiddelen. Samen met hen organiseren wij veiligheids- en product trainingen voor onze relaties.
Deze evenementen worden vaak georganiseerd op locatie van de relatie of bij Hazet.
Deze zijn bijvoorbeeld gericht op de juiste omgang met onze producten, oplossingen en diensten, waarbij nieuwe innovaties gepresenteerd en gedemonstreerd worden.
Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.
 
 
Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn relevant voor alle industrieën
Bescherming tegen veelvoorkomende risico’s en gevaren op de werkvloer spelen een belangrijke rol in diverse sectoren.

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn met name van belang in de gezondheidszorg, aangezien zowel patiënten als medewerkers moeten worden beschermd. Met het oog op resistente ziektes of virussen wordt bescherming steeds belangrijker.
 
  
Advies en het verbeteren van bedrijfskleding
Advies over bedrijfskleding en het verbeteren hiervan biedt relaties in verschillende sectoren aanzienlijke kansen om de toegevoegde waarde er van in te zien.
Wij verzorgen interne trainingen voor onze specialisten. Zij kunnen advies geven over bedrijfskleding.

Vooral in de gastronomie-, hotel- en cateringbranche is er een grote behoefte aan informatie. Binnen deze sector zijn er veel verschillende beroepsgroepen, waardoor er verschillende vereisten zijn.

Branding en het verbeteren van bedrijfskleding is ook van belang voor schoonmakers. Hazet biedt individuele oplossingen voor kleine en (middel)grote bedrijven, zelfs bij kleine inkoophoeveelheden.
Persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals valbescherming en bedrijfskleding worden over het algemeen steeds belangrijker voor schoonmaakbedrijven in gebouwen.