Door samen op te treden bieden wij onze relaties een uitgebreid aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten, op maat gemaakte oplossingen en op maat gesneden diensten. Wij worden door onze relaties als een betrouwbare en flexibele partner gezien.

 
Hazet excelleert voor relaties in de sectoren schoonmaak, (food) industrie, horeca, leisure en gezondheidszorg. We leveren schoonmaakmiddelen en -materialen, professionele reinigingsapparatuur, disposables, verpakkingsmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen en diverse soorten bedrijfs- en veiligheidskleding. Kwaliteit speelt daarbij een centrale rol en is op nationaal niveau een uiting van betrouwbaarheid, dynamiek en transparantie.

 
Wij werken aan efficiënte flexibele processen en continue verbetering. Het DIN EN ISO 9001 (sinds 2008) en 14001 (behaald 10 januari 2015) gecertificeerd en geïntegreerd systeem van de ondernemingsgroep biedt hiervoor de fundering en zorgt voor de beschikbaarheid van de nodige middelen en informatie om onze strategische, economische en operationele doelstellingen te bereiken.

 
Daarnaast beschikt Hazet over het VCA* certificaat (behaald 17 augustus 2016), Ecovadis (behaald juni 2017) en Lean & Green (behaald 4 juni 2015).