Alkmaar Sport

Alkmaar Sport

 

Eddy Bakker, Manager Exploitaties van Alkmaar Sport N.V., vertelt in onderstaand testimonialfilmpje over de goede samenwerking met Hazet. ‘’Wij hebben kennis van sport en hebben niet alle kennis over schoonmaak. Schoonmaak is een vak apart en onze optiek is Hazet op dit moment de specialist.’’

Alkmaar Sport heeft als groot en groeiend sportbedrijf gemerkt dat op veel locaties verschillende systemen werden gebruikt. Dat is vanuit efficiency en kostenoverweging niet wenselijk. Samen met Hazet heeft Alkmaar Sport bewust gekeken naar het inzetten van één soort dispensermerk (Tork) en één soort machinemerk (Kärcher). Door de uitgebreide keuzemogelijkheden binnen de assortimenten kan aan alle behoeften worden voldaan.

 

Over Alkmaar Sport

Bij Alkmaar Sport staat plezier in sport voorop! Alkmaar Sport zorgt dat zoveel mogelijk mensen in de regio sporten, omdat het leuk, gezellig en gezond is. Ze spelen in op de vragen uit de regio en halen drempels weg om de mogelijkheden van sport te vergroten. Ze verbinden partijen om tot maatschappelijke en economische meerwaarde van sport te komen en bieden een schone, veilige en inspirerende sportomgeving, met onder andere een 400 meter lange ijsbaan, een overdekte ijshal, een topsportzaal, een turnzaal, een trampolinezaal, een multi-schermzaal, een multi-sportzaal, een spiegelzaal, gymzalen en zwembaden, zoals Hoornse Vaart.