Wanda van ’t Veer genomineerd voor Beste Zaanse Zakenvrouw 2017

 

24 februari 2017, Zaandam

Mijn naam is Wanda van ’t Veer, 37 jaar oud en moeder van een dochtertje Daniq van 17 maanden oud. Tien jaar getrouwd met Marc van ’t Veer en samen sinds 2016 één van de aandeelhouders van Hazet. Hazet is een moderne vakgroothandel op het gebied van hygiëne en veiligheidsartikelen en kent zijn oorsprong als een typisch Zaans familiebedrijf, opgericht in 1931. Momenteel werken wij samen met 65 collega’s en verwachten dat ons team alleen maar groter zal groeien.

De groeiambities die wij hebben zijn namelijk ambitieus en progressief.
Wij leveren schoonmaakmiddelen- en materialen, professionele reinigingsapparatuur, bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, disposables en kantoor- kantine artikelen. Vijftien jaar geleden begonnen in het familiebedrijf van mijn vader, Frans Groeneveld, door het opzetten van de specialistische afdeling bedrijfskleding waarna doorgegroeid naar commercieel directeur sinds 2012.

In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor ontwikkelen, het implementeren en uitvoeren van het commerciële bedrijfsbeleid. Om deze doelen te bereiken werk ik graag samen en zoekt ik vanuit strategische oogpunt altijd naar kansen.  Ook is er een continue drang beter te willen zijn , waardoor we als organisatie heel bewust bezig zijn met kwaliteit in de breedste zin van het woord. Hierdoor ben ik ook eindverantwoordelijk voor de certificeringen ISO, VCA en het actieve MVO beleid.

Onze 2e aandeelhouder en partner is de grote Duitse onderneming, W&U (Wittrock & Uhlenwinkel), onderdeel van Igefa en Inpacs en geeft richting aan het op nationaal niveau kunnen spreken met internationaal georiënteerde bedrijven. Hierdoor houdt ik mij ook bezig met alle contacten op Internationaal niveau.

Lees hier meer over de nominatie www.vnzp.nl/nominatie