Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi

 

Diederik Ruijs, Hoofd facilitair manager en Hoofd inkoop van Hotel Theater Figi, spreekt vol lof over Hazet in een nieuw gelanceerd testimonialfilmpje.

Hotel Theater Figi heeft voor de samenwerking met Hazet gekozen, omdat zij waarde hechten aan het concept familiebedrijven en zij het belangrijk vinden dat deze bedrijfsvormen met elkaar blijven verbinden. Daarnaast beoordelen zij de accountmanagers van Hazet als gespecialiseerd en staan de producten van onder andere Tork en Diversey in een hoog vaandel, bij zowel Figi als de gasten die op locatie komen. Ten slotte overweegt Figi om, naast facilitaire zaken, ook kleding bij Hazet af te nemen.

 

Over Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi in hartje Zeist is al ruim 150 jaar een begrip: een bijzonder 4-sterrenhotel met 97 hotelkamers en suites waarin een theater, schouwburg, bioscoop, grand café en congrescentrum gevestigd is. Dit alles vanuit een rijke geschiedenis van dienstverlening waarin het familiebedrijf van de familie Ruijs veel kennis en ervaring van gastvrijheid en van de markt heeft opgedaan en deze graag aan u overbrengt.