The Good Roll

The Good Roll

 

The Good Roll,  makers van 100% gerecycled toiletpapier. De missie is simpel: Veilige en schone toiletten voor iedereen! Met 50% van de nettowinst bouwt The Good Roll toiletten in diverse landen in Afrika.

Duurzaamheid staat bij Hazet hoog in het vaandel. Samenwerken met The Good Roll was daarom voor ons een logische keuze. Het aanbod past perfect binnen ons brede duurzame assortiment. Eén order, één zending. Oftewel; One-stop-Shop, in welke branche dan ook. Duurzamer kan het niet!

Duurzaam ondernemen wordt de norm. Een eerste stap om hiermee te beginnen is verantwoord inkopen. Door The Good Roll hygiëneproducten in te kopen via de webshop kun je écht impact maken, zowel op sociaal als ecologisch gebied.  De producten zijn namelijk 100% duurzaam verkregen en de helft van de nettowinst gaat naar de bouw van toiletten in ontwikkelingslanden.

Naast de hygiëneproducten heeft The Good Roll ook dispensers beschikbaar die meegegaan zijn in de moderne tijd waar we ook installatiemogelijkheden voor aanbieden. Natuurlijk ook van gerecycled materiaal. Hierin is The Good Roll op dit moment vrijwel uniek!

 

 

Over The Good Roll

 

 

 

The Good Roll is ontstaan vanuit een gezamenlijke frustratie. Wereldwijd hebben zo’n 2,3 miljard mensen geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten. Dit is één derde (!) van de wereldbevolking. Daarnaast worden er dagelijks 270.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier.

The Good Roll zijn makers van 100% gerecycled toiletpapier. De missie is simpel: veilige en schone toiletten voor iedereen! 50% van de nettowinst wordt gebruikt voor het bouwen van toiletten in diverse Afrikaanse landen. Bovendien is de verpakking plastic vrij en bevatten de rollen twee keer zoveel papier!

 

Veilige en schone toiletten niet vanzelfsprekend

 


Wereldwijd hebben 2,3 miljard mensen geen toegang tot veilige en schone toiletten.

Shocking cijfers, toch?! Zo schrikbarend dat het heeft geïnspireerd om het merk The Good Roll te ontwikkelen; een initiatief waarmee beide problemen worden aangepakt. Een uniek Nederlands win-win concept: een 100% boomvriendelijke toiletrol, gemaakt van gerecycled papier, waarmee er zoveel mogelijk mensen toegang krijgen tot een veilige en schone toiletten.

Wist je dat?

 

  • The Good Roll in 2028 5.000 schone toiletten gebouwd wil hebben

     

  • 50% van de nettowinst wordt gebruikt om toiletten te bouwen in Afrika

     

  • Toiletpapier maakt die 100% boom vriendelijk en duurzaam is 

     

  • Jij kunt bijdragen aan deze prachtige missie door ook te kiezen voor The Good Roll

 

Directe maatschappelijke bijdrage

 


Tot slot levert The Good Roll naast duurzame producten ook een directe maatschappelijke bijdrage. Door samen te werken met sociale ondernemingen voor het wikkelen en verpakken van een deel van de producten. Zo kunnen mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt ook bijdragen!

Let’s make the world less shitty

 

Wil jij je ook aansluiten bij The Good Roll community of ben je geïnteresseerd in alle mogelijkheden? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op!