Vikan

Vikan

 

Bij Vikan streven wij naar duurzaamheid op de lange termijn en om verantwoordelijke bedrijfsethiek te handhaven in onze wereldwijde activiteiten. De professionele reinigingsgereedschappen die wij aanbieden, zijn vervaardigd in overeenstemming met hoge normen en we staan ​​erop een goede baan te vervullen, of we nu ontwerpen, produceren, advies geven of zaken doen vandaag.
 
Vikan beschouwt de werknemers als de grootste troef. Daarom is veiligheid erg belangrijk voor ons. Vikan’s doel is nul blessures. Wij monitoren productieprocessen en werken proactief om risico’s te beperken.   Wij zorgen voor onze medewerkers en staan ​​erop om een ​​werkomgeving te hebben met de juiste focus op gezondheid en veiligheid, die ook diep verankerd zijn in de hygiëneproducten die we in de industrie bedienen.
 

Milieu
Vikan neemt een voorzorgsbenadering van de omgeving. We stellen procedures vast, implementeren deze en handhaven deze om de milieuaspecten van onze activiteiten, producten en diensten te identificeren en nemen de noodzakelijke stappen om activiteiten te verbeteren waarvan wordt vastgesteld dat ze een aanzienlijke impact hebben op ons milieu.

We identificeren, reduceren en verwijderen afval dat afkomstig is van onze activiteiten, waardoor schade aan het milieu wordt geminimaliseerd. We scheiden gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen voor recycling en we werken aan het minimaliseren van het energieverbruik, bijvoorbeeld door gebruik te maken van zeer efficiënte productiemachines.

We zijn ons continu bewust van het valideren van het risico van gevaar voor mens en milieu door verbeteringsgebieden te identificeren en om instructies te handhaven om due diligence bij elke Vikaner-fabrikant te waarborgen.

Onze producten worden vervaardigd met behulp van goede productiepraktijken (GMP’s) voor materialen en producten die bedoeld zijn om in contact te komen met voedsel en zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de hoge efficiëntienormen die worden gesteld door de voedingsindustrie waar hygiëne van cruciaal belang is.
 
Onze producten zijn duurzaam, wat de milieublootstelling vermindert door minder frequente vervangingen en dus minder productie-activiteiten. Gebruik van onze producten vermindert het chemische- en waterverbruik in het reinigingsproces, wat op termijn de milieu-impact zal verminderen. We testen en documenteren alles, van werkzaamheid, reinigbaarheid en chemische weerstand tot voedselveiligheid wettelijke vereisten en meer. De beschikbaarheid van documentatie maakt het voor onze klanten eenvoudiger om bewijs te bewaren en te documenteren van het bereiken van de hoogste niveaus van hygiëne en netheid om voedselveiligheidsproblemen te voorkomen.
 
Vikan is gecertificeerd volgens de ISO 9001- en ISO14001-normen, die regulier onderhoud van productieprocessen behelzen en ons kwaliteits- en milieubeleid in het verlengde hiervan evalueren voor het waarborgen van continue verbetering.

 

 

 

 

 

 

 

De schoonmaakmiddelen die ze bij Vikan ontwikkelen, zijn gemaakt om vooral één ding te doen: werk. Omdat als ze niet werken – als ze hun werk niet effectief en efficiënt doen – we niet voldoen aan onze kerndoelstelling, namelijk u helpen om uw hygiënische idealen waar te maken.

Als u serieus bent over functionaliteit, zoals Vikan, is het ontwikkelen van schoonmaakgereedschap moeilijker dan u zou denken. Innovatieve materialen. Gepatenteerde technologieën. Geavanceerde productieprocessen. Het neemt dit alles en meer in zich om te komen met doorbraken zoals ons Ultra Safe Technology (UST) -bereik.

Alles wat Vikan doet is voorzien van hygiënisch ontwerpdenken zonder de bruikbaarheid en functionaliteit in gevaar te brengen – het is de kern van de Vikan-ontwerpfilosofie.

Het “meer” dat nodig is, is iets waar Vikan in uitblinkt: het verzamelen van enorme wetenschappelijke, industriële, regelgevende en andere kennis, en dit opnemen in ons ontwikkelingswerk. En dan is er testen en testen en testen – inclusief constante feedback loops met deklanten om ervoor te zorgen dat we gezamenlijk nog steeds op het goede spoor zitten.