Wij helpen je graag om de nieuwe hygiënenorm van vandaag met Tork te waarborgen!

De eisen die worden gesteld aan veilige hygiëneoplossingen in openbare ruimtes zijn hoger dan ooit. Gebruikers hebben hogere verwachtingen van openbare sanitaire ruimtes om een veiligere omgeving te bieden dan vóór COVID-19.

 

Waarborg de nieuwe hygiënenorm. Kies voor de handdoeken en zeepoplossingen van Tork.

 

Om je hierbij te helpen bieden wij je een jaar lang gratis zeep gedurende het eerste jaar bij aankoop van Tork PeakServe Continu Handdoeken of Tork Matic Handdoekrollen.

Kies uit vier soorten zeep of handdesinfectie (S4-systeem)

 

 • Tork Antimicrobiële Vloeibare Handzeep 424709
 • Tork Alcohol Gel voor Handdesinfectie 424103

 

 • Tork Zuivere Schuimhandzeep 520201
 • Tork Milde Schuimhandzeep 520501

Bij aankoop van:
De Tork Matic® Handdoekrol Dispenser H1

 

 • De Tork Matic® Handdoekrol Dispenser uit de Tork Elevation-lijn biedt eenvoudig onderhoud zodat drukke sanitaire ruimtes goed blijven functioneren. Verbruik wordt vermindert door de vel-voor-vel-dosering en met hun functionele, moderne ontwerp maken de Tork Elevation-dispensers een blijvende indruk op bezoekers.

   

 • Vel-voor-vel dosering, waardoor de rollen extra lang meegaan. Hierdoor kunnen de onderhoudskosten geminimaliseerd worden.

   

 • Ideaal voor drukke sanitaire ruimten.

   

 • Dispenser met een elegant en modern design.

 

 

Tork Peakserve® Continu™ Handdoek Dispenser H5

 

 • Vermijd lange rijen en lege dispensers met de Tork PeakServe® Continu™ handdoekdispenser. Deze handdoekdispenser is perfect voor drukke sanitaire ruimten dankzij duurzame, gecomprimeerde handdoeken en een tot 250% hogere capaciteit. Het slanke design is Easy to Use-gecertificeerd. Dit efficiënte, flexibele systeem bespaart tijd: het kan snel en op elk moment worden bijgevuld. Verbeter de doorstroming met een snelle en hygiënische vel-voor-vel-uitgifte in slechts 3 seconden.

   

 • Tork PeakServe is beschikbaar in de Elevation-lijn in wit en zwart kunststof.

   

 • Bespaar ruimte met tot 50% gecomprimeerde bundels, maximaliseer de beschikbare ruimte. De Product Combi H5 heeft een hoge capaciteit, van tot wel 2.100 handdoeken. Bovendien is het mogelijk om de dispenser op elk moment bij te vullen.

   

 • Compact ontwerp met een moderne en frisse uitstraling.

 

 

 

 

Wist je dat?

 

 • Bijna de helft van de mensen minder snel naar plaatsen gaat waar geen papieren handdoeken worden aangeboden voor het drogen van de handen? Het plaatsen van dispensers is hier de beste oplossing voor!

   

 • Als een klein deel van de papieren handdoek zichtbaar is zorgt dit ervoor dat meer bezoekers hun handen wassen. Uit onderzoek is gebleken dat het wassen van de handen zelfs toeneemt met 23%.

   

 • Door de COVID-19-crisis zijn mensen kritischer geworden wat betreft hygiëne. Meer dan 80% van de mensen vindt dat openbare toiletruimtes nu een veiligere hygiëne omgeving moeten zijn dan voor de pandemie.

 

Papieren handdoeken vs heteluchtdroger

Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer driekwart van de mensen zou willen dat meer faciliteiten papieren handdoeken aanbieden als alternatief voor luchtdrogers. Bijna de helft voelt zich zelfs “onveilig” bij het betreden van een sanitaire ruimte met luchtdrogers.

 

Luchtdrogers verspreiden tot 10 keer meer ziektekiemen in de omgeving. Dit is een terugkerend probleem geworden voor facilitair managers over de hele wereld tijdens de nasleep van de COVID-19 pandemie.

 

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing. Het Tork PeakServe® Continu™ Handdoeksysteem is een hygiënisch systeem dat gebruik maakt van 50% gecomprimeerde bundels om de hoogste capaciteit op de markt te bieden en ervoor te zorgen dat er altijd handdoeken beschikbaar zijn.

 

 

 

Neem nu contact met ons op!

 

Wil jij profiteren van deze unieke actie? Neem dan nu contact met ons op via onderstaand formulier!

 

 

 

Actievoorwaarden: voor nieuwe Tork klanten die gebruik gaan maken van Tork Matic® Handdoekrollen H1 en/of Tork PeakServe® Continu™  Handdoeken H5 (en bijbehorende dispensers). Looptijd actie tot en met 30 september 2022. Looptijd gratis zeep of handdesinfectie voor u als klant: 1 jaar na ondertekening Tork bruikleenovereenkomst.