Duurzaamheid gaat hand in hand met productiviteit

Verlaag jouw impact op het milieu met Tork Biobased Reinigingsdoeken 

Als producent heb je mogelijk operationele doelstellingen die met elkaar in conflict zijn. Hoe verhoog je de productiviteit terwijl je de impact van jouw bedrijf op het milieu verlaagt? Tork heeft de oplossing waar jij naar op zoek bent. 

De Tork Biobased Heavy-Duty Reinigingsdoeken zijn 99% gemaakt van planten, dus je hoeft niet meer in te leveren op duurzaamheid voor de hoogwaardige hygiëne- en prestatieproducten die jouw bedrijf nodig heeft. Deze reinigingsdoeken bieden dezelfde duurzaamheid, absorptie en prestaties als conventionele reinigingsdoeken, maar zijn beter voor de planeet. Tork is de ideale partner om je te helpen bij het versterken van jouw bedrijf met efficiëntie en duurzaamheid. 

 

 

 

 Tork Biobased Heavy-Duty Reinigingsdoeken 

Verminder jouw milieu-impact met deze duurzame reinigingsdoekjes met OK Biobased-certificaat van TÜV Oostenrijk, waarmee grondstoffen worden hergebruikt. De buitenverpakking is gemaakt van 100% gerecyclede vezels, de binnenverpakking van 30% gerecycled plastic. De hygiënische doeken zijn even efficiënt als traditionele sterke doeken. De exelCLEAN® verbeteren productiviteit. 

 

  • Tot 30% minder tijd nodig voor schoonmaak 
  • Tot 20% minder moeite 
  • Tot 40% lager gebruik van oplosmiddelen 

Klik en profiteer!

 

 

 

Ideaal absorptievermogen en robuust ontwerp 

Vanwege de sterke structuur en het hoge absorptievermogen ideaal voor het verwijderen van olie, vet, smeermiddelen en vuil. Daarnaast bescherm je jouw handen tegen hitte en metaalresten in industriële ruimtes, dankzij het robuuste ontwerp van deze doeken. 

Optimaliseer het verbruik en minimaliseer de verspilling van reinigingsdoeken met de vel-voor-vel-dosering 

 

 

Neem nu contact met ons op!

Benieuwd naar alle mogelijkheden en oplossingen van Tork? Neem dan nu contact met ons op via onderstaand formulier!