Seni voorkomt ongemakkelijke situaties

 

Ongeveer 10% van de mensen heeft incontinentieproblemen. Het betreft één op de vier vrouwen en één op de acht mannen. Vaak is ouderdom de oorzaak van incontinentie. Daarnaast kunnen verschillende medische aandoeningen ook zorgen voor ongecontroleerd urineverlies bij vrouwen en mannen van alle leeftijden. Seni biedt voor iedereen die last heeft van incontinentie de beste oplossing. Bovendien zijn de producten van Seni huidvriendelijk, betrouwbaar en comfortabel.

 

Seni Premium Quality

 

 

Seni heeft een ruim assortiment aan incontinentiemateriaal dat is afgestemd op diverse toepassingen. Ook zijn er een aantal aanvullende producten gelanceerd. Hierbij is ook nagedacht over de ergonomische toepassing in het dagelijks leven, zodat deze comfortabel in gebruik zijn.

Seni was de eerste die een ademende productlijn introduceerde. Door een speciale buitenlaag kan de lucht vrij circuleren, wat de opnamen van vocht bevorderd. Verder hebben de producten een ruime maatvoering en zijn de producten heel discreet in gebruik. De Seni Care huidverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare huid.

Verder is Seni ook maatschappelijk betrokken en ondersteunt sportieve activiteiten voor mensen met een beperking.

 

Seni voor zorgprofessionals

 

 


Als verzorger besteed je de kostbare tijd die je hebt het liefst zo efficiënt en zorgzaam als mogelijk. Seni helpt zorgprofessionals hiermee door producten van hoge kwaliteit te bieden. Het absorberende vermogen is hoger, waardoor het incontinentiemateriaal langer meegaat. Het langer meegaan van de incontinentieverbanden zorgt ervoor dat deze minder vaak moeten worden vervangen.
Hierdoor brengen verzorgers minder tijd door aan het bed. 

In de nacht zijn periodes tussen verschoningen langer, als een standaard verband dan niet voldoende is om de tijd te overbruggen kan een product met hogere absorptie gebruikt worden. Door het combineren met verschillende verbanden en absorptievermogen kan er zo naast tijd ook tot 20% bespaard worden in de kosten.

6 Redenen om te kiezen voor Seni

 

 • Ademend
  Seni producten zijn voorzien van een buitenlaag die vocht tegenhoudt, maar lucht doorlaat, zodat de huid vrij kan ademen.

   

 • Extra droog gevoel
  Een speciaal EDS distributielaagje onder de toplaag zorgt voor een snellere en betere verspreiding van het vocht over de absorptiekern. Dit geeft een langdurig droog gevoel en een hoge mate van draagcomfort.

   

 • Discreet en comfortabel
  Alle PREMIUM Quality producten zijn discreet, zeer comfortabel in gebruik en ritselen niet dankzij het superzachte buitenlaagje.

   

 • Neutraliseert urinegeur
  De superabsorber in de absorptiekern bindt vocht tot gel en remt daarmee de ontwikkeling van bacteriën af, die de onaangename geurtjes veroorzaken.

   

 • Minimale kans op huidirritaties
  Seni producten bevatten geen latex. In plaats van latex zijn alle Seni producten voorzien van elastisch garen. Hierdoor wordt de kans op allergische reacties minimaal.

   

 • Anatomische pasvorm
  Seni absorberende producten sluiten optimaal aan op het lichaam door de anatomische pasvorm. Hierdoor is er een minimale kans op huidirritaties van mechanische aard, is de bewegingsvrijheid maximaal en zijn de producten discreet en comfortabel in gebruik.

 

Duurzaam

 

 


Duurzaamheid is ook bij Seni belangrijk. Door het hoge absorptiegehalte is het productverbruik minder, waardoor er minder afval ontstaat.

Ook verpakt Seni de producten beter en gecomprimeerd, zonder kwaliteit en absorptievermogen te beïnvloeden. Hierdoor kunnen meer verpakkingen per transport vervoerd worden. Minder leveringen en een eenvoudige manier om de CO2 uitstoot te verminderen.

Hazet is een totaalaanbieder voor de zorg

 

 

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan duurzame reinigingsproducten- en oplossingen. Ook geven wij advies op maat, gericht op uw specifieke wensen en behoefte.

 

Dankzij onze optimale, zelf beheerde logistieke stromen bestaand uit een eigen wagenpark en chauffeurs kunnen wij een snelle levering garanderen voor al uw bestellingen. Bij ons is één order, één zending. Oftewel; One-stop-Shop. Zo ontzorgt Hazet de zorg.

 

 

Verzorgend wassen

 

 


Met verzorgend wassen producten van Seni care wordt gebruik gemaakt van geïmpregneerde washandjes. Deze washandjes zijn doordrenkt met lotion zodat het gehele lichaam kan worden gereinigd, zonder dat hiervoor water of zeep nodig is.

Voordelen: 

 • De wasbeurt duurt minder lang
 • Minder lang in ongemakkelijke houding zitten/liggen
 • Minder behandelingen en prikkels
 • Bevordert de zelfredzaamheid

 

Met zorg ontwikkeld voor een betere wereld

 

 

Wil je meer informatie over Seni of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op!