Gezamenlijk ontzorgen wij de zorg!

Ons gezamenlijk nummer 1 doel? De zorg ontzorgen. Zodat jullie je kunnen focussen op zorgen en verzorgen! We garanderen veiligheid, kwaliteit en technische kennis op het gebied van reiniging, hygiëne, desinfectie, en contaminatie controle! 

 

Binnen de gezondheidszorg is de inkoop vaak ‘versnipperd’. Hazet kan hierin een grote rol spelen. Als vakgroothandel op het gebied van hygiëne en veiligheidsoplossingen nemen we een groot gedeelte van de inkoop tot ons waardoor je zowel inzicht als overzicht krijgt! 1 leverancier betekent een vermindering van beweging op de werkvloer en minder te verwerken facturen. Duurzaam, veilig en tijdbesparend. Dat is wat Hazet kan betekenen voor jouw zorginstelling.

 

Kunnen wij helpen met uitdagende hygiëne vragen vanuit de organisatie? Specialisten adviseren graag over de innovatieve, efficiënte en aantrekkelijke oplossingen. Om te inventariseren waar de organisatie nu staat, komen we graag langs voor een gratis 360 graden Quickscan! Zo krijgen wij, maar vooral jij, een duidelijker beeld van waar verbeterpunten en kansen liggen voor jouw organisatie. 

Vraag de Quickscan aan of download onze brochure!

 

Hazet & Ecolab!

 

 

 

 

Wat deze samenwerking zo uniek maakt:

Verlagen Operationele kosten

  • Overzicht: 1 periodieke factuur van 1 leverancier.
  • Kosten- en tijdsbesparing: 1 factuur betekent dat jij nog maar 1 periodieke factuur hoeft in te dienen en dus ook maar kosten hebt voor 1 factuur. En hoeveel tijd bespaar je door deze vermindering van facturen? Tijd die je beter kunt besteden aan het zorgen en verzorgen!

 

Positief effect Duurzaamheidsdoelen.

  • Sustainable: Hazet zorgt er niet alleen voor dat jullie worden voorzien van duurzame producten, maar dat de levering van deze producten ook op een duurzame manier gebeurd. 

 

Verhogen prestaties

  • Hygiëne en schoonmaak: door juiste inzet product/oplossing in specifieke situatie

 

Verhogen productiviteit

  • Ontzorging: Eén leverancier die jou volledig kan ondersteunen in voorraad voorziening van non-food producten
  • Handeling: Bij veel zorginstellingen is de inkoop ‘versnipperd’. Een totaalleverancier die niet alleen meedenkt maar je strategisch partner wordt, is hiervoor de oplossing!
  • Kleinschalige drops: Door decentralisatie zijn kleine(re) drops vaak gewenst, dat is geen probleem! 

 

Profiteer van de voordelen!

 

 

Meer informatie over Ecolab en de voordelen in de zorg? Vraag de gratis 360 graden Quickscan aan of download onze brochure!