Verantwoordelijk inkopen

Verantwoordelijk inkopen

 
Veel producten uit ons assortiment zijn gecertificeerd met het Europees Ecolabel. Het mileukenmerk van de Europese Unie.
 
Dat stelt eisen aan de hele levencyclus van producten en diensten zoals; grondstoffen, energieverbruik, tot schadelijke stoffen en afval. Voor ons is het Europees Ecolabel een belangrijk criterium. Zo bent u verzekerd van een duurzame afname.

Het Nordic Swan Ecolabel van leveranciers bevestigt het ook. Dit Scandinavisch Ecolabel verzekert mileubewust consumeren op weg naar een een duurzame samenleving. 80% van de Zweden beoordeelt producten met dit label als extreem betrouwbaar.

Natuurlijk, wilt u een leverancier waarvan vaststaat dat u altijd dezelfde constante kwaliteit krijgt. Voor uzelf, maar ook voor uw klanten. Het ISO-certificaat garandeert dat wij alle producten steeds op de stabiele hoogwaardige manier leveren. Dat geeft u weer de zekerheid van een constante kwaliteit naar uw relaties. Het VCA-certificaat bewijst dat de diensten aan hoge criteria voor veiligheid, gezondheid en mileu voldoen.

Niet voor niets voert Hazet het motto hygiëne en veiligheid voor professionals.

 

 
 
 
Meer informatie over verantwoordelijk inkopen? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.