Recycling handschoenen

Recycling handschoenen

 

 

 

 

 

Hazet gaat met Gloovy een stap verder dan alleen het leveren van duurzame handschoenen. Circulariteit staat centraal! Daarom bieden wij onze klanten een unieke mogelijkheid: het terugnemen en hergebruiken van gebruikte handschoenen. Samen met partner verwerkingsbedrijven zorgen we ervoor dat de teruggestuurde handschoenen worden gerecycled en hergebruikt in het productieproces van nieuwe handschoenen. Zo creëren we een gesloten keten, waarbij elke handschoen een nieuw leven krijgt en grondstoffen niet verloren gaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERZAMELING

Gloovy biedt het eerste volwaardige alternatief voor de huidige (vervuilende) wegwerp handschoenen waarbij de handschoenen worden ingezameld en ze gerecycled worden tot hoogwaardige nieuwe producten. Elke gebruikte Gloovy handschoen wordt ingezameld bij u op locatie en Hazet kan deze bij u ophalen. Op deze manier maken we gebruik van bestaande logistieke lijnen en zijn geen extra vervoersbewegingen noodzakelijk. Vervolgens worden deze gebruikte handschoenen gerecycled en ingezet als grondstof voor de productie van nieuwe handschoenen.

 

BESPARING

Indien u kiest om de gebruikte Gloovy handschoenen in te zamelen voor recycling, leidt dit tot een vermindering van 6765 kg Co2 uitstoot per pallet t.o.v. uw huidige wegwerphandschoenen

 

Dit staat gelijk aan:

2.158 liter diesel verbranden = 40.590 km rijden

54 retourvluchten tussen Amsterdam en Londen

2.029,5 kilo Kantoorpapier

47.355 kilometer reizen met de bus

 

Meer informatie? Neem contact met ons op: