Private label

Private label

 

Onder private label produceren wij als Igefa en Inpacs de volgende internationale huismerken; Clean and Clever professional line, Clean and Clever Smart line, Starline, Bluematic, HydroVital en Kolibri. Of het nu gaat om een schoonmaakmiddel, schoonmaakhulpmateriaal, papierproduct, afvalzak, dispenser, hotel guest supply, masker, huidverzorgingsproduct, handschoen, incontinentie product of een schoonmaakmachine, je kunt bij een van onze huismerken terecht.

 

 

 

CLEAN and CLEVER professional line

Gewoon goed schoon: in de lijn CLEAN en CLEVER vind je een uitgebreid, in de praktijk getest, assortiment kwaliteitsproducten dat aan alle eisen op het gebied van reiniging en hygiëne voldoet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CLEAN and CLEVER Smart Line

In het assortiment van Clean and Clever smart line vind je onder andere schoonmaakmiddelen, -hulpmiddelen, afvalzakken, dispersers en papierwaren. Bewezen kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLUEMATIC

Ontwikkeld door professionals voor professionals: de zuig- en reinigingsmachines van het merk Bluematic onderscheiden zich door moderne technologie en eenvoudige bediening – dat is Cleaning Intelligence made in Europe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOLIBRI

Innovatief en veilig: het merk Kolibri biedt hoogwaardige en betrouwbare producten op het gebied van incontinentiezorg, verzorgingshulpmiddelen en onderzoekshandschoenen.