Ontdek hoe jouw bedrijf kan verduurzamen met Tork Papercircle

Ontdek hoe jouw bedrijf kan verduurzamen met Tork Papercircle

 

Tork PaperCircle® is ’s werelds eerste recyclingservice voor papieren handdoeken. Bij traditioneel afvalbeheer eindigen gebruikte papieren handdoeken vaak op stortplaatsen of worden ze verbrand, wat een aanzienlijke belasting vormt voor het milieu. Met Tork PaperCircle is dit verleden tijd! Het programma stimuleert de circulaire economie door een gesloten kringloop van productie en recycling voor papieren handdoeken te creëren. Samen kunnen we uw bedrijf circulair maken door uw gebruikte papieren handdoeken in te zamelen en te recyclen tot nieuwe tissueproducten. Hierdoor wordt afval een grondstof

 

 

De werking van Tork PaperCircle®:

𝗜𝗻𝘇𝗮𝗺𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴: Tork PaperCircle® begint in de faciliteiten van bedrijven en organisaties die deelnemen aan het programma. Gebruikte papieren handdoeken worden ingezameld in speciale Tork PaperCircle-afvalbakken. Schoonmakers legen deze afvalbakken en houden de handdoeken apart.

𝗥𝗲𝗰𝘆𝗰𝗹𝗶𝗻𝗴: Deze ingezamelde handdoeken worden vervoerd naar geavanceerde recyclinginstallaties waar ze worden verwerkt tot hoogwaardige pulp.

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗲𝗻: De gerecyclede pulp wordt vervolgens gebruikt om nieuwe, duurzame Tork-papierproducten te maken, zoals toiletpapier, papieren handdoeken en servetten.

 

Creëer duurzame waarde met Tork PaperCircle 

Tork PaperCircle® is eenvoudig te implementeren en voor een kleine investering krijgt u toegang tot een unieke circulaire service waarmee uw bedrijf de cirkel voor papieren handdoeken rond kan maken. Het creëert ook waarde voor uw bedrijf door u te helpen:

  • afval te verminderen  
  • circulair te worden en de cirkel te sluiten 
  • uw duurzaamheidsdoelen te behalen 

 

Neem contact met ons op: