Missie

Missie

 
Hazet is voor de professional een betrouwbare en betrokken totaalleverancier van diensten en producten op het gebied van hygiëne-, veiligheids- en verpakkingsmaterialen.

Met respect voor mens, milieu en maatschappij werken wij met plezier aan wederzijds succes.

Hazet is

  • Een organisatie waar de mensen en het milieu centraal staat en een open cultuur heerst;
  • Een stabiel en innovatief familiebedrijf met een sterke persoonlijke- en online aanwezigheid;
  • Een speler die alleen actief is op de Nederlandse markt en daarbij een sterke focus op groei heeft;
  • Een maatschappelijk betrokken en verbindende totaalleverancier van diensten en producten op het gebied van hygiëne-, veiligheids- en verpakkingsmaterialen.
  • Een partner met onderscheidend vermogen die ontzorgt naar behoefte van de professionele gebruiker.
  • Een bedrijf dat continu werk aan de ontwikkeling van innovatieve concepten door de duurzame samenwerking met al haar relaties.

 

Wij bieden onze relaties een uitgebreid aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten, op maat gemaakte oplossingen en diensten. Wij worden door onze relaties als een betrouwbare en flexibele partner gezien.

Hazet excelleert voor relaties in de sectoren schoonmaak, (food)industrie, horeca, leisure en gezondheidszorg. Wij leveren in samenwerking met onze strategische leveranciers schoonmaakmiddelen en -materialen, professionele reinigingsapparatuur, disposables, verpakkingsmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen en diverse soorten bedrijfs- en veiligheidskleding. Kwaliteit speelt daarbij een centrale rol en is op nationaal niveau een uiting van betrouwbaarheid, dynamiek en transparantie.

Wij werken aan efficiënte flexibele processen en continue verbetering. Het DIN EN ISO 9001 (sinds 2008) en 14001 (behaald 10 januari 2015) gecertificeerd en geïntegreerd systeem van de ondernemingsgroep biedt hiervoor de fundering en zorgt voor de beschikbaarheid van de nodige middelen en informatie om onze strategische, economische en operationele doelstellingen te bereiken.

Daarnaast beschikt Hazet over het VCA* certificaat (behaald 17 augustus 2016), Ecovadis (behaald juni 2017) en Lean & Green (behaald 4 juni 2015).

 

Duurzame ontwikkelingsdoelen

Hoe we de wereld tegen 2030 een betere plek kunnen maken..