PowerSterko®, de nieuwe generatie afvalzakken

PowerSterko®, de nieuwe generatie afvalzakken

 

Voor elke afvalbak de perfecte PowerSterko®-afvalzak

Afvalzakken nodig? PowerSterko® heeft voor elke afvaltoepassing de perfecte afvalzak, voor elk bedrijf en elke situatie. Zeer actueel zijn de PowerSterko® recycled materials: afvalzakken van in Europa ingezameld afval. Deze nieuwe generatie afvalzakken combineert een lagere milieubelasting met optimale prestaties.

Welke afvalzak u ook kiest, alle PowerSterko®-afvalzakken zijn van een ijzersterke kwaliteit. En dat tegen aantrekkelijke prijzen.

 

 

The LCA Centre

Bij The LCA Centre laat PowerSterko® de milieu-impact van afvalzakken op wetenschappelijke wijze meten. Het bijbehorende MVO-paspoort is al voor veel afvalzakken beschikbaar!

 

Rethink

PowerSterko® ondersteunt het reduceren, verstandig gebruik en recyclen van plastic conform de uitgangspunten van Rethink. Reduce, Reuse en Recycle vormen de basis voor een duurzaam leven!

No Time to Waste-zakken

PowerSterko® stimuleert initiatieven die bijdragen aan een schone leefomgeving. Neem de Powersterko® No Time to Waste-afvalzakken: deze zijn gratis aan te vragen voor lokale projecten tegen zwerfvuil; ook bij ons!

 

FSC-gecertificeerd

Alle PowerSterko®-afvalzakken zijn verpakt in FSC-gecertificeerde omverpakkingen.

 

 Afvalzakken van nieuw materiaal

PowerSterko®-afvalzakken van nieuw materiaal bevatten uitsluitend nieuwe grondstoffen, dus geen gerecycled plastic. De afvalzakken zijn van zeer hoge kwaliteit.

 

Uitgebalanceerde mix

Voor de productie van deze PowerSterko®-afvalzakken worden geavanceerde productiemethoden gebruikt in combinatie met een uitgebalanceerde mix van kunststoffen. Zo wordt er bespaard op materiaalgebruik, wat beter is voor het milieu, maar met behoud van sterkte.

Post Consumer Waste/ made in Europe

Om bij te dragen aan een circulaire economie zet PowerSterko® stevig in op haar nieuwe generatie afvalzakken: Powersterko® recycled materials.

PowerSterko® recycled materials-afvalzakken zijn volledig geproduceerd met in Europa ingezameld plastic afval: het Post Consumer Waste. Made in Europe dus! Zowel de gebruikte grondstoffen als de recycled materials-afvalzakken zijn van topkwaliteit.

 

EuCertplast-gecertificeerd

De plastic afvalzak stromen die PowerSterko® gebruikt, zijn EuCertPlast-gecertificeerd volgens de Europese standaard EN-15343:2007. Deze richtlijn bevordert het milieuvriendelijk recyclen van plastics en schrijft voor dat al het verzamelde afval traceerbaar moet zijn.

 

 

Producten

PowerSterko 60×80 cm – Per rol 20 afvalzakken – 27 my

PowerSterko 60×80 cm – Per rol 20 afvalzakken – 34 my

PowerSterko 70×110 cm – Per rol 20 afvalzakken – 27 my

PowerSterko 70×110 cm – Per rol 20 afvalzakken – 34 my

 

 

 

Wilt u meer informatie of een afspraak over PowerSterko-afvalzakken? Wij geven u graag antwoord op al uw vragen. Neem contact met ons op via verkoop@hazet.igefa.nl of +31 (0)75 650 40 30.