Overname Maburein Hygiëne & Veiligheid door Hazet

Overname Maburein Hygiëne & Veiligheid door Hazet

Op 1 oktober 2022 heeft Hazet de bedrijfsvoering van Maburein Hygiëne & Veiligheid overgenomen.

 

Op 14 april 2022 is Ron Bults van Maburein Hygiëne & Veiligheid op 62-jarige leeftijd overleden.

Hazet’s directie, en een aantal medewerkers die Ron persoonlijk kenden, ervaren dit als een enorm verlies. Tussen Maburein en Hazet is jarenlang een zeer warme samenwerking opgebouwd. Mede door deze nauwe samenwerking is Hazet benaderd door Hannette Webbink, de partner van Ron, om het bedrijf Maburein te continueren.

 

Mevrouw Webbink zegt hierover; “de bestellingen werden soms door Ron bij de klanten geleverd, maar vaak ook al via de logistieke afdeling van Hazet. Voor onze klanten heb ik er alle vertrouwen in dat zij bij Hazet als bedrijf in net zulke goede handen zijn als ze bij Ron waren. Ik kan me dan ook geen betere voortzetting van Maburein, het levenswerk van Ron, wensen”.

 

Hazet dankt Hanneke Webbink voor het vertrouwen en belooft, in de geest van Ron, op zoveel mogelijk dezelfde manier, de Maburein klanten te ondersteunen in de behoefte aan oplossingen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

 

Voor vragen rondom deze overname kunt u terecht bij de afdeling communicatie van Hazet, bereikbaar op telefoonnummer 075-650 4029 of per e-mail: elisemarseille@hazet.igefa.nl.