Hazet sponsort ZIMIHC’s Fair Play activiteit

Hazet sponsort ZIMIHC’s Fair Play activiteit

 

Midden in de Utrechtse Wijk Zuilen biedt het ZIMIHC theater Zuilen een professionele theaterzaal voor ruim 220 bezoekers. ZIMIHC theater Zuilen is een van de partners in het Vorstelijk Complex, het cultuurhuis van Zuilen. Samen met restaurant The Colour Kitchen en welzijnsorganisatie Portes biedt ZIMIHC theater Zuilen een gevarieerd en aantrekkelijk programma voor, door en met bewoners.

Als MVO is het doel de creativiteit in de samenleving te stimuleren. Bij verhuur voor zakelijke doeleinden, zoals het horeca seminar ”Duurzaamheid en hygiëne van de toekomst” dat werd georganiseerd door Hazet op 26 oktober 2017, werkt ZIMIHC met het Fair Play concept. Als een zakelijke klant een van de ZIMIHC theathers huurt is hij altijd sponsor van een activiteit. 10% van het huurbedrag wordt besteeds aan een voorstelling, concert of culturele activiteit. De huurder mag kiezen aan welke activiteit dit bedrag besteed wordt. Zo doet deze huurder direct iets terug voor de maatschappij. Bij die activiteit wordt de klant daarnaast automatisch als sponsor vermeld. Hazet heeft het percentage van het Fair Play beleid geschonken aan ”talentontwikkeling”.
 
Talentontwikkeling
Bij ZIMIHC Theater Zuilen staat het gezegde ”Jong geleerd is oud gedaan” centraal. Leerlingen van groep 8 uit de wijk Zuilen kunnen bij ZIMIHC op een echt podium staan tijdens de eindmusical in plaats van de gymzaal van school. Ook middelbare scholieren die bijvoorbeeld een culturele projectweek moeten afronden kunnen bij ZIMIHC terrecht. Mede dankzij de bijdrage van Hazet worden jongeren nog meer aangemoedigd om hun talenten verder te ontwikkelen.