Private label

Private label

 
De hoeveelheid producten in ons private label assortiment telt ongeveer 1.000 producten. Met onze private label producten bieden wij onze relaties exclusieve producten met unieke eigenschappen en voordelen. Daarnaast zijn de private label producten economische substituten en/ of alternatieven. Naast kwaliteit en het voldoen aan de gestelde eisen, innovaties en efficiency zijn de private label producten consistent vormgegeven met het oog op duurzaamheidsaspecten.
 

Voordat de producten op de markt verschijnen worden ze eerst getest volgens strenge interne en externe richtlijnen. Om dit zo goed mogelijk te waarborgen en te monitoren zijn geselecteerde vakspecialisten uit het bedrijf bezig met onder andere deze functies:

  • Veiligheidsfunctionaris voor medische producten
  • Medewerker die bevoegd is in overeenstemming met de farmaceutische wet
  • Specialist in de chemische verbodsverordening, en vele anderen…

Wij geven de verantwoordelijkheid over het creëren van productinformatiebladen en veiligheidsinformatiebladen van het private label assortiment door aan externe specialisten om zo de garantie te waarborgen dat alle informatie klopt en in overeenstemming is met de actuele wetgeving.

Er wordt aandacht besteedt aan de verpakking om de essentiële productinformatie op het etiket zo eenduidig en duidelijk mogelijk te plaatsen, afhankelijk van de informatiebehoefte van de klant en eventuele aanvullende instructies en toepassingen.

Veranderingen aan het product, zoals de samenstelling of hoeveelheid per doos, zijn duidelijk gelabeld en gecommuniceerd. Dit geldt niet voor een beperkte verandering, zoals het wijzigen van artikelnummer.