Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

 

Van een helm voor productieprocessen tot schoenen voor in een ziekenhuis of haarnetten voor in de voedselindustrie. Op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding zijn er voor alle branches veiligheids-, hygiëne- en andere normen van toepassing. Door middel van informatie-uitwisseling en trainingen door specialisten kunnen wij u en onze relaties uitgebreide adviezen aanbieden over:

  • productbeheer;
  • inkoop;
  • consultancy vraagstukken op het gebied van hygiëne en veiligheid;
  • trainingen en opleidingen;
  • logistiek.

In bijvoorbeeld de industriële sector spelen persoonlijke beschermingsmiddelen een belangrijke rol. De meest grote industriële relaties zijn genoteerd aan de beurs. Zij zijn onderhevig aan een sterke groei. Effectief kostenbeheer kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van resultaten. Met ons assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen ondersteunen wij onze relaties bij het realiseren van optimalisatiedoelen.

Met onze expertise hebben wij onze positie als toeleveringspartner in de sector aanzienlijk verbeterd. Veel relaties realiseren zich dat zij proceskosten besparen door verschillende productgebieden aan te kopen bij Hazet.

 
Advies en trainingen
Wij hebben goede contacten met leveranciers van persoonlijke beschermingsmiddelen. Samen met hen organiseren wij veiligheids- en producttrainingen voor onze relaties. Deze evenementen worden vaak georganiseerd op locatie of bij Hazet. Deze trainingen zijn bijvoorbeeld gericht op de juiste omgang met onze producten, oplossingen en diensten waarbij nieuwe innovaties gepresenteerd en gedemonstreerd worden.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met én van onze accountmanagers. (bedrijfskleding@hazet.igefa.nl | +31 (0)75 650 40 30)

 
Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn relevant voor alle industrieën
Bescherming tegen veelvoorkomende risico’s en gevaren op de werkvloer spelen een belangrijke rol in alle sectoren. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn met name van belang in de gezondheidszorg, aangezien zowel patiënten als medewerkers moeten worden beschermd. Met het oog op resistente ziektes of virussen wordt bescherming steeds belangrijker.

 
Advies en het verbeteren van bedrijfskleding

Advies over bedrijfskleding en het verbeteren hiervan biedt relaties in verschillende sectoren aanzienlijke kansen om de toegevoegde waarde er van in te zien. Wij verzorgen interne trainingen voor onze specialisten. Zij kunnen advies geven over bedrijfskleding. Vooral in de gastronomie-, hotel- en cateringbranche is er een grote behoefte aan informatie. Binnen deze sector zijn er veel verschillende beroepsgroepen, waardoor er verschillende vereisten zijn.

Branding en het verbeteren van bedrijfskleding zijn ook van belang voor schoonmakers. Hazet biedt individuele oplossingen voor kleine en (middel)grote bedrijven, zelfs bij kleine inkoophoeveelheden. Persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals valbescherming en bedrijfskleding, worden over het algemeen steeds belangrijker voor schoonmaakbedrijven in gebouwen. Deze zijn bij Hazet ook custom made beschikbaar en vaak helemaal aanpasbaar naar uw huisstijl! Door ons eigen zeefdruk- en borduurmachine kunnen onze specialisten u ook hier adviezen over geven en met u meedenken.