Vacature: Oproepkracht magazijn (M/V/X) (12-16 uur per week)

 

Ben je op zoek naar een leuke baan als oproepkracht?

Wij zoeken oproepkrachten die ons voor/na schooltijd en/of in de vakantieperiodes op oproepbasis in ons magazijn kunnen helpen. Wij werken van maandag tot en met vrijdag.

De werkzaamheden zijn divers, zoals opruimen in het magazijn, sealen van de pallets, het meehelpen van collega’s, schoonmaken etc. Je gaat samenwerken met 11 gezellige collega’s die jou graag iets willen bijleren. Omdat de werkzaamheden zo gevarieerd zijn, is geen dag hetzelfde!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact met ons op. Daarnaast ben je altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen in ons magazijn (Hazet, Weberstraat 1, 1446 VV Purmerend).

Solliciteren

Wij ontvangen graag je sollicitatie per e-mail voorzien van een CV en motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mieke Vroegop: miekevroegop@hazet.igefa.nl of tel: 075-650 40 26.

 

Wat zijn wij?

Hazet is naast een moderne vakgroothandel in hygiëne- en veiligheidsoplossingen een typisch no-nonsense Zaans familiebedrijf, opgericht in 1931. Ons team bestaat uit zo’n 80 medewerkers. Hazet denkt mee en  vooruit met haar B2B klanten en adviseert en innoveert in de breedste zin des woords. Het assortiment bestaat uit schoonmaakmiddelen, – materialen, professionele reinigingsapparatuur, bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en zo veel meer.

 

Wie zijn onze klanten?

Schoonmaakbedrijven, Zorginstellingen, (Food) Industrie, Horeca, Leisure

De missie van Hazet is om voor de professionele gebruiker een betrouwbare en betrokken vakgroothandel op het gebied van hygiëne en veiligheidsoplossingen te zijn. Met respect voor mens, milieu en maatschappij werken wij met plezier aan wederzijds succes.

De kernwaarden van Hazet zijn het ethisch kompas en vormen richtlijn voor je dagelijks gedrag. Het is een voorwaarde dat deze kernwaarden aansluiten bij jouw persoonlijkheid. De kernwaarden zijn:

Flexibiliteit, Ontzorgen, Continuïteit,  Uitdaging & Samen