Vacature: Vrachtwagenchauffeur met C-Rijbewijs en Code 95 voor heel Nederland (M/V/X)

Ben je in het bezit van een C-rijbewijs maar zit je toch graag met je gezin ’s avonds SAMEN aan de eettafel? En wil je werken bij een moderne vakgroothandel waar betrokkenheid, verantwoordelijkheid en collegialiteit ertoe doen? Solliciteer dan bij ons! Wij zoeken een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs en Code 95 voor heel Nederland (M/V/X)

Wat ga je doen?

Jij bent als visitekaartje van Hazet verantwoordelijk voor het transport van onze goederen. ‘s Morgens rijd jij met je vrachtwagen, die door onze magazijncollega’s voorgeladen is, naar onze klanten. De planning heeft jouw route voor de dag zorgvuldig uitgestippeld. Bij de klanten los jij zelf de goederen en plaatst deze op de plek waar zij dat vooraf hebben aangegeven.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag, waarbij je iedere dag afwisselend zult beginnen. Dit is afhankelijk van het gedeelte in Nederland waar je de goederen zult leveren. Zo is het mogelijk dat je de ene dag in Groningen bezorgt en de andere dag in Eindhoven of regio Amsterdam.

Wie zoeken wij?

Je bent accuraat, vlot en netjes. Je bent in het bezit van je C-rijbewijs en digitale bestuurderspas. Uiteraard heb jij je Code 95 compleet. Een geldig VCA-diploma en ADR Basis-certificaat zijn een pré. Je hebt altijd een goed humeur en je vindt het leuk om ons visitekaartje bij klanten te zijn! Je bent daarnaast een echte teamplayer. Je hoeft niet meer naar de sportschool want je bent de hele dag fysiek bezig met laden en lossen! Ook ben je woonachtig in de omgeving van Purmerend (straal 15 kilometer).

Wat wij bieden

Je komt te werken in een leuk, professioneel bedrijf met een informele sfeer en waar ook aandacht is voor plezier (bedrijfsfeest, teambuilding, kerstmarkt, online Pub-Quizz). Je salaris wordt bepaald op basis van opleiding en ervaring en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer, 28 vakantiedagen en de mogelijkheid tot het bijkopen van vakantiedagen. Binnen Hazet is veel ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Wie zijn wij?

Hazet is naast een moderne vakgroothandel in hygiëne- en veiligheidsoplossingen een typisch no-nonsense Zaans familiebedrijf, opgericht in 1931. Ons team bestaat uit zo’n 80 medewerkers. Hazet denkt mee en – vooruit met haar B2B klanten en adviseert en innoveert in de breedste zin des woords. Het assortiment bestaat uit schoonmaakmiddelen, – materialen, professionele reinigingsapparatuur, bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en zo veel meer.

Wie zijn onze klanten?

 • Schoonmaakbedrijven
 • Zorginstellingen
 • (Food) Industrie
 • Horeca
 • Leisure
 • Overheidsinstellingen
 • Retail

De missie van Hazet is om voor de professionele gebruiker een betrouwbare en betrokken vakgroothandel op het gebied van hygiëne en veiligheidsoplossingen te zijn. Met respect voor mens, milieu en maatschappij werken wij met plezier aan wederzijds succes.

De kernwaarden van Hazet zijn het ethisch kompas en vormen richtlijn voor je dagelijks gedrag. Het is een voorwaarde dat deze kernwaarden aansluiten bij jouw persoonlijkheid. De kernwaarden zijn:

 • Flexibiliteit
 • Ontzorgen
 • Continuiteit
 • Uitdaging
 • Samen

Past deze baan bij jou? Laat dan je gegevens achter en wij nemen op korte termijn contact met je op!