Vacature: Administratief Medewerker/Planner Logistiek (24 – 32 uur per week)

Heb je ervaring in de planning? En wil je werken bij een moderne vakgroothandel  waar betrokkenheid, verantwoordelijkheid en collegialiteit ertoe doen? Voor ons logistiek centrum in Purmerend zoeken wij een

Administratief Medewerker/Transport Planner

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s van de afdeling planning ben je verantwoordelijk voor een uitstekende  serviceverlening naar onze klanten. Samen met hen plan jij de ritten voor ons eigen transport. Ook  vervaardig jij de picklijsten voor de collega’s van het magazijn, die voortkomen uit de orderverwerking.  

Je controleert en verwerkt de rit gegevens en vervoersdocumenten. De administratieve gegevens  verwerk je en tot je taak behoort ook dat je deze telefonisch zal begeleiden. Daarnaast archiveer je  tevens alle gebruikte documenten. Je bent het aanspreekpunt voor o.a. chauffeurs van Hazet,  transporteurs, klanten en overige collega’s. De retourorders die zowel bij de klanten als bij de  leveranciers vandaan komen handel je af. Onze afdeling planning is beschikbaar van acht uur in de  ochtend tot ongeveer zeven uur in de avond.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een leuk, professioneel bedrijf met een informele sfeer en waar ook aandacht is  voor plezier (bedrijfsfeest, teambuilding, kerstmarkt, online Pub-Quizz). Je salaris wordt bepaald op  basis van opleiding en ervaring en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden,  waaronder een vaste reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer, 28 vakantiedagen en de  mogelijkheid tot het bijkopen van vakantiedagen. Binnen Hazet is veel ruimte voor ontwikkeling, eigen  initiatief en verantwoordelijkheid.

Wie zoeken wij?

Je hebt een klant- en servicegerichte houding en goede contactuele eigenschappen. Je communicatie is hierbij helder en concreet door middel van een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.  Daarnaast vind je het leuk om in een operationele omgeving te werken, heb je ervaring in de logistieke  omgeving en planners taken en heb je topografische kennis. Wat zoeken wij nog meer?

 • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau
 • Je bent stressbestendig en je bent een spin in het web
 • Het Microsoft Office Pakket kent geen geheimen voor jou
 • Je bent woonachtig in omgeving Purmerend

Wie zijn wij?

Hazet is naast een moderne vakgroothandel in hygiëne- en veiligheidsoplossingen een typisch no nonsense Zaans familiebedrijf, opgericht in 1931. Ons team bestaat uit zo’n 80 medewerkers. Hazet  denkt mee en vooruit met haar B2B klanten en adviseert en innoveert in de breedste zin des woords.  Het assortiment bestaat uit schoonmaakmiddelen, – materialen, professionele reinigingsapparatuur,  bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en zo veel meer.

Wie zijn onze klanten?

 • Schoonmaakbedrijven
 • Zorginstellingen
 • (Food) Industrie
 • Horeca
 • Leisure

De missie van Hazet is om voor de professionele gebruiker een betrouwbare en betrokken vakgroothandel op het gebied van hygiëne en veiligheidsoplossingen te zijn. Met respect voor mens, milieu en maatschappij werken wij met plezier aan wederzijds succes. De kernwaarden van Hazet zijn het ethisch kompas en vormen richtlijn voor je dagelijks gedrag. Het is een voorwaarde dat deze kernwaarden aansluiten bij jouw persoonlijkheid. De kernwaarden zijn:

 • Flexibiliteit
 • Ontzorgen
 • Continuiteit
 • Uitdaging
 • Samen

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij een groeiend bedrijf in een unieke branche?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie per e-mail, voorzien van een CV en motivatie. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Mieke Vroegop, tel: 075-650 40 26 of e-mail naar vacatures@hazet.igefa.nl  o.v.v. vacature Administratief Medewerker/Transport Planner

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.