igefa Campus

igefa Campus

 

Kennismanagement en -overdracht is van cruciaal belang voor het succes van bedrijven op de lange termijn. Door het aanbieden van praktische seminars, interne trainingen en webinars aan medewerkers en relaties spelen wij in op de behoefte van deze groepen mensen. Dit doen wij middels het igefa Campus programma: een belangrijke tool die medewerkers en relaties toekomstgerichte trainingen laat volgen.


Speeddate
Op 4 oktober 2018 organiseerde Hazet voor de tweede keer dit jaar een dag dat in het teken stond van speeddaten. Medewerkers van Hazet en uitgenodigde afnemers konden bij Taets Art and Event Park in formele en informele sfeer discussiëren met en luisteren naar leveranciers uit de branche. Op deze manier is de relatie tussen de leverancier, de medewerker van Hazet en de afnemer sterk verbeterd en werd informatie direct met elkaar gedeeld.

In navolging van de eerste geslaagde speeddatedag (februari 2018) is besloten om in het najaar van 2018 wederom een speeddatedag te organiseren. Van 10:00 uur tot 16:30 uur hebben meer dan 25 speeddates plaatsgevonden van onze volgende leveranciers:

 

 

Tussen de speeddates door konden alle aanwezigen zich terugtrekken in de centrale hal om te werken of te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Hazet bedankt alle aanwezigen voor het creëren van een zakelijk succesvolle speeddatedag.

Aftermovie
Bekijk de aftermovie om een sfeerimpressie te krijgen van onze speeddatedag.


Het aantrekken van nieuwe medewerkers
Het vinden en behouden van goed gespecialiseerde medewerkers is momenteel één van de grootste taken voor relaties uit de sectoren gebouwenreiniging, horeca en horeca. De lage aantrekkelijkheid van sommige banen in deze gebieden, de werktijden, relatief lage lonen en fysieke en mentale stress betekenen dat de personeelsfluctuatie toeneemt. Steeds vaker moeten werkgevers zich wenden tot tijdelijk of deeltijd medewerkers. Dit creëert een grotere behoefte aan training en omscholing. Met de igefa-campus beantwoorden wij voor een deel aan deze behoefte en passen wij het programma aan de huidige vereisten aan.